gåvokort.net

Om du har bestämt dig för att beställa profilgåvor att ge bort till Julen så är det viktigt att ta sig en liten extra funderare på vad exakt du vill ge dina anställda och klienter.

Framförallt två saker är värda att tänka extra på: hur mycket du vill spendera och hur du bäst kan marknadsföra ditt företag med presenterna.

Är du till exempel en fitness expert eller om du säljer bantningsprodukter så kanske en lyxig chokladask inte är den mest genomtänkta gåvan.

Choklad i all ära, men det vore att motarbeta sig själv på sätt och vis. Däremot kan en snygg sportflaska vara en perfekt representation om vem du och ditt företag är, då alla som tränar blir törstiga och ett av de grundläggande sätten att gå ner i vikt på är att dricka mycket vatten.

Se alltså till att gåvan bra representerar det varumärke som är tryckt på den och var inte rädd för att använda fantasin.

Är man ett återvinningsföretag eller en miljöorganisation så kan en tygpåse att handla med vara det perfekta budskapet som kommer med gåvan.

Skall man skämma bort sina anställda på ett stort företag med många kontor så kan en uppsättning specialgjorda kaffekoppar betona hur viktigt man tycker det är för de anställa att ta välbehövliga pauser.

Är man en kaffebutik så kan en kaffekopp eller termos bli en både uppskattad och representativ julgåva.

Har man en butik eller en servering kan det också vara en bra idé att ge bort gåvokort som sedan kan användas i ditt etablissemang.

Var lite extra generös så kommer kunderna att komma flera gånger och med det ge dig tillfälle att visa vad du går för och vilken god kvalitet du erbjuder. En fotobutik kan å andra sidan ge bort snygga ramar eller kanske power banks som kunderna kan ladda mobiler och kameror med.